(Фото)КАКВИ ПАЦЕРИ ОД ЛУЃЕ: Се собрале да се сликаат со народ и да парадираат, а организираат и провокатори!

  • August 9, 2016

Членовите од високото раководство на СДСМ Александар Кирацовски и Едмунд Адеми ја искористија големата трагедија која ги зафати жителите при невремето во скопско за своја лична и партиска промоција.SDSM_stajkovci (1)

Тие беа дојдени скопската населба Економија каде според нивното однесување оставија впечаток дека се дојдени не за да помогнат, туку само за да се сликаат.,

 

SDSM_stajkovci (2)

Позерски се ракуваа пред две три камери, а подоцна за своите албуми направија и фотографии, додека граѓаните и механизацијата на град Скопје и другите државни институции вадеа кал од куќите.SDSM_stajkovci (3)

Освен што се сликаа, праќаа и луѓе да свиркаат и провоцираат инциденти.

Претходно «
Следно »