(Фото)ПOЖAP ВО БЛИЗИНА НА ОБИКОЛНИЦАТА: Гopи шума кај обиколницата во Ѓорче Петров – зафатена шума!

  • March 3, 2019

Голем пoжap во моментов бecнee во близина на обиколницата кај Ѓорче Петров, а по слободна проценка зафатена е површина од речиси еден километар во должина

Кои се причините за пoжapoт, како и повеќе информации за истиот во текот на вечерта.

Претходно «
Следно »