(фото) АМДИ СЕ КАНДИДИРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СЕВЕРНА: Како единствен кандидат на Сојузот на Ромите!

  • February 3, 2019
  • Коментари

На денешната седница на Централниот одбор на Сојузот на Ромите, како единствен кандидат за претседател на Република Македонија се кандидира пратеникот и претседател на партијата, Амди Бајрам.

-На денешната седница, на централниот одбор, на Сојузот на Ромите за единствен кандидат за претседател на Македонија да го кандидира Претседателот на партијата и актуелен пратеник, во македонското Собраниет господин Амди Бајрам.

Претходно «
Следно »