(Фото галерија) МИРА ДИЗЕЛ, ДОЈДЕ ДА ГО ВРАБОТИ И ПАПАТА: Oдмeтнaтитe побараа пpoчка од Франциск

  • May 7, 2019

Ексклузивно на Инфомакс, погледнете ја фотогалеријата која ја направија нашите репортери на плоштадот Македонија од мисата која ја водеше папата Францис. На фотографиите може да забележите голем број на политичари, јавни личности, сите на едно место го пречекаа папата.

Претходно «
Следно »