(Фото галерија) Дeн пo kaтacтpoфaтa: Eвe кaкo изглeдa Koчaни дeнec

По еден ден откако огнената стихија беше локализирана од страна на противпожарните служби, армијата, локалните жители и останати, областа што ја зафатија пожарите во Кочани е речиси непрепознатлива.

На социјалните мрежи се објавуваат фотографии ден по катастрофата што ги снајде жителите на овој град и тоа на големиот македонски празик, Илинден-Денот на Републиката.

Фотографии може да погледнете ТУКА.

Фотографии може да погледнете ТУКА.