(Фото) Ги собpaa парите сега им останаа Фејсбук профилите: Страницата на државна институција директорот си ја присвоил како своја

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Бирото за регионален развој е државна институција за која многу веројатно само мал број од читателите слушнале, а со него директорува Рамиз Реџепи од редовите на ДУИ.

Она што е скандалозно е што официјалната Фејсбук страница на оваа државна институција со која веќе втор мандат директорува Реџепи го промени целосно својот изглед.

По промената таа не изгледа како официјална страница на државна институција туку како фан страница на директорот Реџепи. Покрај изгледот таа го промени и своето име од „Биро за регионален развој“ во „Рамиз Реџепи директор на Бирото за регионален развој“.

Ова е уште еден доказ за самоволието на институциите.

Latest News

Koлyмна на Ристо Никовски: Maл Шeнгeн или Oтвopeн Бaлкaн e вaжeн peгиoнaлeн иcчeкop

Како и се’ друго кај нас, и иницијативата за Отворен Балкан наиде на различен прием. Добро е критички да...

More Articles Like This