December 9, 2021, 10:18 am

(Фото) Дa знae цeлиoт гpaд дeкa cи “cтoka”

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Во Љубљана, покрај тоа што ве казнуваат за паркирање во место за инвалиди и слично, името го добивате и на градскиот билборд со стореното дело, за целиот град да знае дека сте стока. Браво Љубљана.

Latest News

(Видео) Сепаратизам во САД: Прогласена независна република во северна Калифорнија

Како што ескалацијата на кризата околу Уставната република Град Оровил влегува во вториот месец, американските воени лидери одбија да...

More Articles Like This