(Фото) ИЗГЛЕДААТ КАКО ДА СЕ СЕСТРИ: Ова е мајката на познатата пејачка

  • July 20, 2019

Иако многу рано влезе во светот на познатите Милица Тодоровиќ никогаш не сакала да го ekcпонира своето семејство во јавноста.

Меѓутоа убавата српска пејачка не крие дека семејството и е најголема поддршка, особено нејзината мајка.

По долги години пејачката реши да открие од кого ја наследила природната убавина, а тоа е нејзината мајка Јасмина.

Претставувајќи ја на Инстаграм фановите можеа да видат дека нејзината мајка има темна коса за разлика од пејачката, но и дека изгледа одлично за нејзините години.

Претходно «
Следно »