December 4, 2021, 6:41 pm

(Фото) Кандидат за градоначалник дава потkyп во Делчево

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Прекршување на изборниот молк и предизборен поткуп е забележан и во Делчеве, каде поткуп дава лично кандидат за градоначалник на една од владеачките партии. Тој е забележан буквално со парите во раце.

 

Непрвалности и прекршување на изборниот молк денес е забележан на повеќе локации низ Македонија. Регистрирани се неколку отворени партиски штабови, но и лица припадници на политички патии кои агитираат помеѓуу граѓаните.

Latest News

Ременски започна со кампањата: Не е време за дворски игри, подметнувања и суети – време е да засукаме ракави за победа

Централната изборна комисија на СДСМ денеска утврди дека три од четирите кандидатури за иден претседател на СДСМ се целосни....

More Articles Like This