ФОТО: Метлата заигра пред почетокот на состанокот на СДСМ во Охрид

  • June 16, 2019

Денеска во Охрид ќе се одржи состанок на Централниот Одбор на СДСМ. Членовите на партијата веќе почнаа да пристигнуваат во хотелот Инекс „Олгица“ крај Охридското езеро.

Меѓудругите одлуки, денеска ќе се носи одлука дали ќе се оди на предвремени парламентарни избори. ТВ21 од извори блиски до партијата дознава дека предвремени избори ќе нема.

Исто така ќе се одлучува и за најавената „метла“ од страна на премиерот Заев. Но „метлата“ заигра пред почетокот на состанокот на СДСМ, како што се гледа на фотографијата. Ама на друго место.

Фото: Јовица Пауноски | ТВ21

Претходно «
Следно »