(Фото) НЕМА ДА ГО ПРЕПОЗНАЕТЕ: Mорињо ја избpичил глaвата

  • February 7, 2020
  • Коментари

Португалскиот стручњак ги изненади многумина со овој избор на фризура, особено што тој никогаш не направил нешто слично. Жозе знаел да ја скрати косата, но никогаш не направил ваков радикален потег.

 

 

Тренерот на Тотенхем наскоро стана хит на социјалните мрежи, каде што почна да кружи неговата фотографија без коса.

 

Претходно «