(Фото) НECPEЌА ВО БЛИЗИНА НА РЕКОРД: Автомобил yдpи велосипед

  • July 22, 2019

Автомобил yдpи во велосипедист, кој поминувал на пешачки премин. Нecpeќата се случила во центарот на Скопје, во близина на Рекорд.

Не е познато каква е состојбата на велосипедистот, а на улицата се уште стои велосипедот.

На терен е излезена полицијата која ќе треба да ги каже точните причини за нecpеќата.

Претходно «
Следно »