(Фото) ПАРТИОТСКИТЕ ПЕСНИ ,,ЛOШO” МУ ВЛИЈАЕА: Костадинов повика на ,,обединување” на Македонија

  • April 14, 2019
  • Коментари

Откако направи селфи со девојчето, паметот му иде само натаму, гласи коментарот на Фејсбук, под фотографијата на пратеникот и портпарол на СДСМ Костадин Костадинов, кој со група учесници на денешниот партиски митинг, поздравува со „собрани палец и показалец и подигнати три прста“.

– Па, зошто иде пред штабот на ВМРО, коментира духовито друг корисник на Фејсбук.

Костадинов подолго време партиските конференции ги одржува пред седиштето на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, а деновиве една „вмровка“ го збуни портпаролот, кога од него побара да направат заедничко селфи.

Инаку, познато е дека собрани палец и показалец и подигнати останатите прсти на раката не е карактеристичен поздрав на СДСМ. Дури, за вакво поздравување Костадинов може да го ckaра премиерот Зоран Заев со пријателите од Грција.

Претходно «
Следно »