(Фото) ПО 50 ГОДИНИ: Што пишуваше во Титовата порака оставена на Месечината

  • August 16, 2019

Јосип Броз Тито пред 50 години остави порака на месечината заедно со поранешните претседатели на САД, Кенеди, Џонсон, Никсон и уште 73 други претседатели од целата планета. Пораките ги однесе Аполо 11.

Еве што пишуваше во пораката на Другарот Тито:

Претходно «
Следно »