(Фото) Чудна глетка во центарот на Скопје

  • May 27, 2019

Центарот на главниот град често е место каде може да се забележат разни чудни ситуации, па истите не остануваат незабележано од случајните минувачи.

Овие фотографии кои стигнаа до нашата редакција покажуваат уште една таква ситуација, а за што станува збор може само да претпоставуваме.

Претходно «
Следно »