ФРОСКА РЕМЕНОВСКА ИБРАИМИ: Оваа госпоѓа е потпретседател на Собранието на Р.Македонија, тажно

  • March 19, 2018
  • Коментари

Министер, пратеник, висок функционер на партија, функции во невладини организации, потпретседател на СМК и што ли уште не беше и е Фросина Ременски. Џабе сепак…

 

Истата госпоѓа Ременски, која во моментов ја обавува функцијата на потпретседател на Собранието на Р.Македонија, сакајќи да се покаже како голем познавач на уметноста, прикажа еклатантно непознавање на општата култура.

За да не биде дека нешто е монтирано, ова е оригиналната објава.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1781736205190959&set=a.943268645704390.1073741843.100000637902363&type=3&theater

Претходно «
Следно »