ХАКЕРИТЕ ГИ ЛОВАТ „ЅВЕЗДИТЕ“ НА МАКЕДОНСКАТА ЕСТРАДА: Татјана Лазаревска остана без профилот на Инстаграм

  • July 24, 2018

Пред некое време беше хакиран Инстаграм профилот на македонската водителка Лила Филиповска која за среќа успеа да го врати, а сега е хакиран Фејсбукот на фолкерката Татјана Лазаревска.

Во соооштението на нејзиниот профил пишува:

„Почитувани! Профилиот на Татјана Лазаревска е хакиран. Сите што сакате да останете нејзини пријатели побарајте ја на новиот.

Претходно «
Следно »