ХАОС ВО БУГАРИЈА:Стотици завеани на автопат

  • December 31, 2016

Во јужниот дел на Бугарија и патиштата во близина на Бургас се одвива евакуација на луѓето, од околу 500 автомобили и автобуси кои се блокирани на автопатот Тракија поради снежни бури и верижни

photo_verybig_111007

Досега има евакуирано десетици луѓе, вклучувајќи ги мајки со деца и една бремена жена.

 

Претходно «
Следно »