ХАОС НА МИТИНЗИТЕ НА СДСМ: По мизерниот собир во Куманово, дебакл и во Стајковци!

  • December 2, 2016
  • Коментари

Како што тече предизборната кампања, така и опаѓа поддршката која граѓаните им ја даваат на претставниците на СДСМ

sdsm_kumanovo_katastrofa-2

По дебаклот кој му го приредија сограѓаните од Куманово на Оливер Спасовски, кој едвај успеа да собере неколку десетина луѓе, најверојатно од локалниот партиски штаб на СДСМ, фијаско се случи и во Стајковци.

Освен во Куманово, вчера СДСМ имаше и „митинг“ во Стајковци, на кој едвај се собраа десетина луѓе кои му дадоа поддршка на кандидатот на СДСМ.

stajkovci

Жителите на Стајковци беа најпогодени од летните поплави, кои СДСМ ги искористи за собирање на политички поени, лешинарски искористувајќи ја трагедијата на граѓаните во политичка битка.

 

Претходно «
Следно »