ХИТ: Авион принудно слетал за патниците да одат во тоалет

  • December 28, 2016

Авио  компанијата ,, Бритиш ервејз“, на летот од Њујорк за Парис, морал да слета на Исланд, за патниците да одат во тоалет.

99633_oppussing-feilinstallerttoalettkangivannskader_f

Екипажот на авионот боинг  767 потврдил дека тоалетот во авионот бил расипан, и тоа 90 минути пред да стигнат во Парис.

На патниците, кои биле 172-ца на број, им била дадена можност да имаат пауза за тоалет, иако авионот ќе доцни два часа. За тоа време техничарите успешно го отстраниле дефектот.

Претходно «
Следно »