ХИТ НА ДЕНОТ: На оваа Загрепчанка и се смее цел регион

  • December 2, 2016

Ова може на секој да му се случи.

smeh_1000x0

На Фејсбук групата,, Закај волим Загреб“ излезе фотографија која на интернет веднаш стана хит.

На неа се гледа жена, фотографирана во грб во капут, а тоа што веднаш паѓа во очи е -закачалката која случајно и останала закачена на коланот од капутот.

Претходно «
Следно »