ХОРОР ВО ЖЕНА ПАРК: Искористени шприцеви расфрлани низ целиот парк, зависниците излегуваат од контрола на државата

  • November 22, 2018
  • Коментари

Фотографии кои пристигнале до редакцијата на Курир,  се повеќе од алармантни за состојбата на терен пред Собранието на Република Македонија.

Имено во строгиот центар на градот во „жена паркот“ наспроти собранието се забележани шприцеви и игли кои најверојатно ги користеле нарко зависници.

Оваа слика за паркот во кои се движат деца со нивните родители или баби и дедовци е алармантна, додека власта нема контрола над овој проблем и мудро си молчи.

 

Претходно «
Следно »