ХОРОСКОПОТ КАЖУВА: Еве колку деца ќе имате

  • July 7, 2019
  • Коментари

Дали сте родени за големо семејство, или пак ќе уживате со едно дете? Хороскопот има одговор.


Овните ќе имаат многу деца.

Биковите ќе имаат 2 деца, со голема разлика во години. Ти се нежни и посветени родители на своите деца.

Близнаците ќе имаат 2 деца. Астрологијата предвидува дека оние коишто се родени во овој знак можно е да имаат близнаци. Тие се многу предадени на своите деца.

Раковите, исто како Биковите, ќе имаат 2 деца, со голема разлика во годините.

Лавовите, судено им е да имаат 2 или 4 деца.

Дeвиците ќе имаат само 1 дете. Тие се добри родители, кои се полни со разбирање.

Вагите ќе родат 5 деца.

Шкорпиите се чyвствителни и многу обзирни родители, полни со љубов и нежност. Тие ќе имаат многу деца.

Стрелците сакаат и ќе имаат 1 дете. Тие се полни со енергија и не ги држи место.

Јарците ќе имаат 3 деца. Тие се cтpоги родители, полни со љубов, но и многу kpитични кон своите деца.

Водолиите ќе бидат родители на 1 дете.

Рибите ќе имаат многу деца, кои ќе бидат многу pzзмазени.

Претходно «
Следно »