ХРВАТСКА ПОД БЕЛА ПОКРИВКА: Ледениот бран се движи кон Македонија, за попладне најавени врнежи од снег!

  • November 26, 2017
  • Коментари


Леден бран со многу снег пристигна во Хрватска. Хрватските медиуми јавуваат дека снег паднал на повеќе места, а во дел од местата е отежнат и сообраќајот.

Инаку, според УХМР снегот доаѓа и кај нас веќе од попладне. Се најавува циклон кој носи многу дожд и снег на планините и повисоките места.

Претходно «
Следно »