ХРВАТСКИОТ ПРАТЕНИК ИВАН ПЕРНАР ПРИСТИГНА ВО МАКЕДОНИЈА: Заедно со Македонскиот народ во борба за зачувување на името и идентитетот!

  • September 23, 2018
  • Коментари

Хрватскиот конзервативец, пратеникот Иван Пернар кој важи за еден од најпопуларните политичари во својата земја попладнево пристигна во Македонија на покана на неговиот домаќин Александар Трајановски, инаку советник во градот Скопје

 

Иван Пернар, кој важи за еден од најпопуларните хрватски пратеници, попладнево пристигна во Македонија. Пернар важи за голем борец за социјалните права на неговите сограѓани, правото на слобода на говор, економски слободи но и правото за самоопределување.

Во Македонија, Пернар ќе одржи трибина, а ќе биде гостин и во неколку ТВ и интернет телевизии.

Ексклузивното интервју со Иван Пернар ќе можете да го погледнете на Инфомакс.мк.

Претходно «
Следно »