ХУНТАТА НА ДЕЛО: Граѓани се заглавени во автобус на Рузвелтова поради автобусите на Заев – партиска држава!

  • October 8, 2017

Хунтата на дело,
Партиска држава,
Во автобуси на ЈСП сме блокирани на ул.Рузвелтова граѓани на Скопје.
Партизанска блокирана,
Полиција нема,
А, малку понатака едни полицајци не праќаат, други не враќаат
Се е затворено,
Бусов не враќа кон Ѓорче,
А, тргнати кон Центар и Кисела Вода,
Слободата на двожење е загрозена, се заради тоа што СДСМ има митинг пред Влада..
Катастрофа…
Цел бус со коментар,
#ИДЕЖИВОТ

Претходно «
Следно »