Цеца оперирана во најстрога тајност: „Не ми личеше на годините“

  • February 16, 2019
  • Коментари

Светлана Цеца Ражнатовиќ долго размислувала за намалување на градите, а оваа интервенција чувана во стога тајност ја направила пред две недели.

Цеца никогаш не криела дека по хирушки пат ги зголемила градите. Таа смета дека жената треба да прави за себе што ја прави среќна и задоволна и секако во граници на нормалното.

Кон крај на јануари посетила една клиника каде што операцијата е направена а таа се чуствувала добро Драстично ги намалила градите и ќе биде изненадување кога ќе се појави во јавноста.

Едноставно дојде врема за промена. Сакав поинаква естетика, промена на визуелниот идентитет и нешто што е во склад со трндовите, и искрено кажано, и со мојата возраст. Интервенцијата не е комплицирана, многу брзо закрепнав, се чуствувам одлично и баш вака сакав да изгледам“, рекла Цеца.

Претходно «
Следно »