ЦЕЦА СО ПОРАКА ДО НЕЈЗИНИТЕ СЛЕДБЕНИЦИ:Не ширете негативна енергија

  • December 25, 2018

Цеца побара од оие кои ја следат да не шират негативна енергија.

Фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ ги искористи нејзиите профили ан социјалните мрежи да испратата јасна порака, со која воодушеви многумина. Цеца побара од оние ои ја следат да не шират негативна енергија.

Драги мои, премногу околу нас има провокации и непримерно однесување.Мојата желба е да имаме заедничка цел и да покажеме дека сме имуни на тоа, истотака дека не навредуваме никој и дека не поврзува исклучиво убава емоција! Знмногу и дека не барам могу и дека поради нашата масовност можеме да бидеме светол пример, дека можеме да имаме здраво и културно опкружување на социјалните мрежи.Со љубов , Ваша Цеца!
Цеца со оваа порака предизвика голем број коментари воглавном позитивни.

Претходно «
Следно »