ЧЕКАЈ НЕ ЕВРОПО ДОАЃАМЕ: Крава се прошета на најфрекфентниот булевар во Скопје

  • December 5, 2018

Неочекувано на најфреквентниот булевар во Скопје , пред  трговскиот центар Порта Влае се појави неочекуван учесник во сообраќајот.

Социјалните мрежи зовреа со шеги и статуси. Некои пишуваа дека пробала да се пресмета со возилата да се знае кој е побрз, други дека по тешкиоте денови на загаден воздух ова животно излегло да се прошета и да ја наполни плуќата.

Колку е смешно толку е и сериозно односно би било сериозно доколку некој учесник настрадаше или пак самото животно.

За среќа ништо несакано не се случи

Претходно «
Следно »