„ЧЕ СИ ЛЕЖИТЕ“: Како викаше Прибе, че си лежите или нема правда нема мир?

  • December 26, 2018

Бедните и продадени марионети, наречени пратеници, цел ден се тегават околу промена на казнениот законик, како би можеле судиите диригирани од Бејли, да ги ослободат и обвинетите од СЈО.

ВМРО им удри тонч со одбивање да учество во носење на таков закон. Што ќе рече СДС и Заев ќе гласаат сами, ко попчиња и оро ќе играат како би створиле можност да се ослободат Бети и останатите обвинети.

Шо толку сте се згрчиле, нема да боли, видовте со амнестијата за 27 април! Додуша тоа беше само глаучката, сега до балчак ви го начукуваат, ама зар ова ќе дозволите да ве поколеба на вашиот цврсто зацртан пат кон реформирано судство и членство во ЕУ. Че си лежите или нема правда нема мир, како викаше Прибе?

Пишува: Александар Пандов на Фејсбук

Бедните и продадени марионети, наречени пратеници, цел ден се тегават околу промена на казнениот законик, како би можеле…

Gepostet von Aleksandar Pandov am Mittwoch, 26. Dezember 2018

Претходно «
Следно »