Чилиманов: Какви бонуси, каков peкет, па СЈО спроведе државен удap и ја pacтури Македонија

  • November 27, 2019
  • Коментари

Најмал проблем во СЈО се бонусите, а дури и рекетот што го вршеле им е споредна дејност. Нивен главен грев е учеството во државниот удар и растурањето на Македонија. Се друго им е дел од наплатата. Исто како Капоне да го апсиш за неплаќање даноци, пишува новинарот Цветин Чилиманов на Фејсбук.

Најмал проблем во СЈО се бонусите, а дури и рекетот што го вршеле им е споредна дејност. Нивен главен грев е учеството…

Gepostet von Cvetin Chilimanov am Mittwoch, 27. November 2019

Претходно «
Следно »