May 16, 2021, 10:06 am

Член на СДCM и поранешен професо на ПМФ: Царовска е неука, неискусна импровизаторка

Поврзано

- Advertisement -

На програмите на МОН и Царовска се спротивставуваат и универзитетски професори, членови на СДСМ. Еден од нив е и професорот Живорад Томовски, член на СДСМ и редовен професор на ПМФ. Тој на социјалните мрежи напиша:

Царовска е неука, неискусна импровизаторка, без ниту еден одржан час во наставата. Залутана и опсесивно желна за фотељи и државни функции. Злобна како и нејзината претпоставена менторка, Рада.

Latest News

Израел ja бomбapдиpaшe кyќaтa нa глaвниoт лидep нa Хaмac вo Гaзa

Израелската војска во неделата соопшти дека го уништила домот на главниот водач на Хамас во Газа, трет ваков напад...

More Articles Like This