ШВАЈЦАРСКАТА ПОЛИЦИЈА ШОКИРАНА: Македонец ја понел цела куќа на автомобилот

  • November 18, 2016

Македонец од Швајцарија, на возраст од 52 години, сакал да ги пренесе сите работи од својот дом на автомобил, па буквално ја натоварил цела куќа. Како што пренесува швајцарскиот „Блик“, Фордот бил забележан на автоматот А4 во градот Швиц, во Швајцарија, па полицијата го запрела.

 

 

Македонецот возел автомобил за 700 килограми потежок од дозволеното.

На Македонецот не му било дозволено да продолжи по патот и морал да се врати со автобус. Се очекува наскоро да му биде изречена кривична пријава.

Претходно «
Следно »