ШЕРИФОВИЌ БЕЗ ВЛАКНА НА ЈАЗИКОТ: „Естрадата е едно сp**е”

  • March 10, 2019

Марија Шерифовиќ изминатиот петок, одржа концерт во Сава Центар во Белград, каде што ги изведуваше нејзините и хитовите и оние на музичарите кои ги сака и почитува, а во нејзин стил без влаkна на јазикот кажа дека естрадата е сpа*е.

– Естрадата е едно „ср**е , каде никој не сака некој и сите се мпазат. Па, постојат исклучоци, а јас не мпазам никого не загпозувам, рече Марија.

Претходно «
Следно »