ШЕЌЕРИНСКА И БОБО СЕ ВЕСЕЛЕА НА КОНЦЕРТОТ НА БРЕГОВИЌ

  • March 24, 2019

Радмила Шекеринска и нејзиниот сопруг, Божидар Јанковски се веселеа на концертот на Горан Бреговиќ, сношти во ВИП Арената во Скопје.

Расположени за музика и играње, министерката за одбрана Радмила Шеќеринска и сопругот Бобо Јанковски, беа на концертот на Горан Бреговиќ.

Лежерно облечена и со минимална шминка, Министерката за одбрана го проследи концертот од првите редови.

Некаде пред 21 часот, стигнаа на влезат во ВИП Арената, а подоцна уживаа буквално во секоја песна. Особено познатата „Ерделези“ од култниот филм на Костурица, “Дом за бесење“, песна која Брега раскажа дека ја напишал во Скопје.

Божидар Јанковски, директорот на „Дајнерс“, облече класична, црна кошула. Според реакциите и аплаузите, Шекеринска и сопругот уживаа во концертот.

 

Претходно «
Следно »