ШЕЌЕРИНСКА ЈА ЗЛОУПОТРЕБУВА И АРМ: Покрај полицијата, СДС ја злоупотребува и Армијата во партиски цели!

По скандалозните злоупотреби на полицијата во партиски цели, Шеќеринска вчера зачекори по патот на нејзиниот партиски колега Оливер Спасовски и започна да ја злоупотребува и АРМ

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]

Тоа што на вчерашниот митинг во Гостивар на СДСМ мораше да настапи Радмила Шекеринска како министер за одбрана и во улога на кандидат за кмет да им ветува ќе напраиме ово ќе напраиме оно не значи дека партиски полициски службеници и војници не беа тука во подршка на и онака тажниот митинг. Војо Силјаноски припадник на АРМ е верна логистика во Гостивар на пајташите на Спасовски во МВР на Раде Јанковски.
ПС. Прошаравме малце со МО да не речат после дека само МВР е партиска фаланга на СДСМ или полошо дека Рада ви подметнува. Исповрзани сте ко талибанци по пештерине у Авганистан. – стои во објавата на „МВР партиски штаб“ на Фејсбук

[/kopa_block_quote]