ШОКАНТНО ОТКРИТИЕ НА ФБИ: Бил и Хилари оргијале со девојчиња во авион

  • November 6, 2016
  • Коментари

Во хакираните мејлови на Хилари кои се пеедмет на обработка на ФБИ наводно постојат цврсти докази за вмешаноста на Хилари Клинтон во овој педофилски скандал.Авионот во кој се изведувале оргиите бил наречен „Лолита експрес“ и со него Хилари и Бил патувале дури 26 пати.

Останува да се види како овој скандал ќе влијае на неколку дена пред изборите во САД.

Претходно «
Следно »