„ШТА РЕЧИ А НЕ ЗАПЛАКАТИ“: Повторно се изглупира пред цела Македонска јавност – Заев си кажа што мисли!

  • October 2, 2016

Буквално нема ниту еден случај кога Заев излегол пред јавност и не направил катастрофални лапсузи, кои потоа со денови служат за забава на Македонската јавност. Овој пат, мислиме дека не се работи за лапсуз, туку човекот го изусти она што цело време го мисли, а не го кажува. Како да излаже…односно, изложи..или како беше?

Претходно «
Следно »