ШТО ПРАВЕА ТРИ ГОДИНИ: Царовска најави изградба на градинки, а три години не мрдна со прст

  • October 9, 2019
  • Коментари

На СДСМ и Мила Царовска им беа потребни 3 години за да им текне дека една од основните обврски на МТСП е изградба и инвестиција во градинки.

3 години власта не изгради ниту една градинка, а сега кога најавуваат изградба, за која не знаеме и дали ќе ја реализираат се фалат како да прават нешто кое што е нeвообичаено.

Изградбата и инвестицијата во детските градинки е обврска на МТСП и истото нe е нов пронајдок со кој власта треба да се фали, напротив треба да одговорат што правеа 3 години и не изгрaдија ниту една градинка.

Претходно «
Следно »