ШТО САКАШЕ ДА КАЖЕ АВТОРОТ: Мелита од плажа во бикини, пишуваше поезија…

  • May 8, 2018
  • Коментари

Полугола, на плажа и поезија. Мелита Ракичевиќ, очигледно погодена од неодамнешната пропадната врска, реши да пишува и поезија на социјалните мрежи. Не толку успешно секако, но барем се потрудила.

Сепак, што сакаше да каже авторот, сеуште не е јасно.

Претходно «
Следно »