ШТО СЕ СЛABИ НА 14-ТИ ФЕВРУАРИ: Бабата која го cтопи интернетот со легeндаpната изјава

  • February 14, 2020
  • Коментари

Католиците ширум светот, секоја година на 14 февруари го слават Св. Валентин – Денот на вљубените. A парвославните верници го прославуваат Св.Трифун..Но, се уште има многу луѓе кои не знаат што се прославува денес, ниту пак им преставува некој посебен ден.

Оваа жена го насмеа целиот регион, откако новинарка која правеше анкета на улица ја праша „Што е 14. февруари?“.

Погледнете што одговори…

Претходно «