ЈАСНА СНИМКА ОД НЛО КОЕ ЛЕТА ПОД АВИОН ВО ШПАНИЈА: Снимка од НЛО која го запали интернетот!

  • April 11, 2017
  • Коментари

На интеренет е објавена снимка на која ја забележал еден од патниците на авион кој летал над територија на Шпанија. На филмот јасно се гледа како нормално до авионот лета НЛО.

NLO_Spanija
Неидентификуваниот долгнавест објект пролета директно под авионот и се сокри во облаците. Снимката е поставена на Јутјуб на 5.апил. Бројот на лет, како и точното време и местото на снимката сеуште не се познати, истакнува „Дејли Стар“.

Некои сметаат дека се работи за монтажа. Други мислат дека се работи за метеоролошки балон.

Претходно е објавно дека за време на аеро-митнг во Чиле, за малку воен авион не се судрил со НЛО.

Претходно «
Следно »