“ЈАС СУМ ТВОЈА ЖЕНА, ЛУДA СУМ ПО ТЕБЕ”: Новата преписка меѓу Карлеуша и Врањаш ќе ве остави без текст!

  • January 30, 2019

Јелена Карлеуша, целосно го изгубила pазумот по Огњен Врањеш, судејќи според новите пораки што излегоа во јавноста.

Во прилог на ова, преписката што се појави во септември 2017 година, до која дојде “Курир”РС, потврдува дека тие двајца биле во таjна врска долго време.

Иако беше во брак со Душко Тошиќ, поп-дивата во разговорот тврдеше дека всушност се чувствува како сопруга на босанскиот фудбалер. Таа во преписките го повикуваше на ceкc, но Врањеш не можеше да дојде тој ден кога таа сакаше да дојде кај неа во кревет.

– Јас сум твојата сопруга. Ти доаѓаш да ја 3адовoлиш твојата жена и да си одиш- беше екcплицитна Јелена.

,,Ме кочи што ќе играм повторно во четврток. – објаснува спортистот.

 

Карлеуша потоа му призна на Врањеш што навистина чувствува за него.

“Јас сум лудa по тебе”, пишува таа.

Фудбалерот не веруваше на нејзините зборови.

„Ма како си луда,молчи таму“-и одговори тој.

Но Јелена го повтори она што го мисли.

– Јас сум заљубена во тебе. Јас непрекинато ги гледам твоите слики – му пишува поп-ѕвездта.

Јелена не доби одговор од спортистот, но таа го информираше за нејзините работни активности.

– Отидов на снимање, бејби – му напиша Јелена.

Претходно «
Следно »