ЈА КИТЕШЕ СО ЕВРА И ЗЛАТО: Сандра Африка настапуваше само за Шенки Версаче

  • January 2, 2019
  • Коментари

На Фејсбук кружи снимка на која пејачката Сандра Африка пее: „Еј Ше(н)ки, Ше(н)ки, тако ти Алаха“, додека споменатиот македонски Албанец, Шенки Версаче ја кити со евра и злато.
evra pee
Пејачката на снимката е видно расположена, додека богатиот Шенки ја чести што му ги изведува омилените песни.

Медиумите пишуваат дека Шенки ги обожува Белграѓанките и генерално Србинките, што може да се види и на неговиот Фејсбук.
https://www.facebook.com/shenki.versace/videos/928730554182939/

Претходно «
Следно »