Ја стискам чесната рака на земјоделците и ви велам: Во мене имате пријател!

  • April 15, 2019

Земјоделците се честити луѓе со гигантски срца, кои со сурова мака и пот се грижат за своите семејства и од мене ја имаат најголемата почит. Знам дека сте незадоволни и знам дека ве уценуваат.

Ја стискам чесната рака на земјоделците и ви велам во мене имате пријател, ајде заедно да се избориме за подобра иднина, мојата борба е и ваша борба!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/342645566598758/

Претходно «
Следно »