Ја чекал половина час: Владо Јаневски фатен пред хотел со новата девојка, ќе се изненадите која е

  • July 23, 2018

Очигледно не е никаква случајност тоа што Дунавка Трифуновска ја има главната улога во најновиот видеоспот на познатиот пејач Владо Јаневски за песната „Главен град на тагата“. „1ТВ“ објави папарацо-фотографии токму од Владо и Дунавка, направени пред еден познат охридски хотел.

– Владо ја чекаше можеби половина час во неговиот автомобил и од она што можев да забележам, беше прилично нервозен. По некое време излезе од автомобилот и се упати на рецепцијата на хотелот каде во тој момент се симна и Дунавка. Веднаш го напуштија хотелот и влегоа во неговиот автомобил, изјавил очевидец за телевизијата.

Претходно «
Следно »