ЉУБЕ ТРГНА НА РАБОТА: Советникот за странски инвестиции на првиот работен ден

  • March 22, 2018
  • Коментари

По информацијата дека лидерот на Обединети за Македонија добил место во кабинетот на Заев, Пресс24 го фотографирал како се „вселува“ на Илинденска.

Бошкоски е „уловен“ кај Владата каде најверојатно се упатил за да почне да си ја подготвува канцеларијата.

Претходно «
Следно »