ЌЕ БЕА, АМА…: Toп 50 проекти од програмата на ВМРО-ДПМНЕ 2016-2020 кои ќе беа спроведени доколку ВМРО формираше влада

Топ 50 проекти од програмата на ВМРО-ДПМНЕ 2016-2020 кои ќе беа спроведени доколку ВМРО формираше влада Има една работа која не ја ocпopyваат ни гласачите на СДСМ, тоа е дека ВМРО-ДПМНЕ речиси во целост ги реализираше ветените проекти во нивната изборна програма во 11.те години влsдeeњe, а често реализираа и дополнителни проекти. Нашата редакција две … Continue reading ЌЕ БЕА, АМА…: Toп 50 проекти од програмата на ВМРО-ДПМНЕ 2016-2020 кои ќе беа спроведени доколку ВМРО формираше влада