ЌЕ ГИ СОБЕРЕ СОСЕ ПAPTАЛИ: Камчев бара oтштeтa од 1,5 милион евра од oбвинeтитe во „Peкет“

  • December 3, 2019

Утринава бизнисменот Орце Камчев поднел барање за отштета од тројцата осомничени во висина од 1,5 милиони евра.

Рускоска, пак, истакна дека отштета не може за овие кривични дела, туку може само како сведок да учествува во оваа расправа.

Судот го извести полномошникот на Камчев дека во постапката може да присуствува како јавност, а доколку смета тогаш нека поднесе друга постапка за отштета.

Претходно «