ЌЕ ИЗГОРИ ЦРНА ГОРА, АМА РУСИТЕ НЕМА ДА ГИ ПОВИКААТ ЗА ПОМОШ: На власта во Подгорица и се поважни политичките поени одколку безбедноста на граѓаните

  • July 18, 2017
  • Коментари
Претходно «
Следно »